maanantai 12. joulukuuta 2011

Tammikuun siirtomarkkinat.

 Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Tulikuuma Tammikuun siirto ikkuna lähestyy ja jo jonkin aikaa on uutisissa ollut huhuja vähän yhden jos toisenkin siirtymisestä. Tänään varmistui ensimmäinen suurempi siirto kun Nicolas Anelka jättää chelsean ja siirtyy Kiinaan Shanghai Shenhuan riveihin uutinen myös kertoo, että Anelka tienaa kahden vuoden sopimuksesta huikeat 20miljoonaa puntaa. Saa nähdä miten Anelka sopii kiinan jalkapalloon ja tietävätkö kiinalaiset edes kuka nikolas anelka on.
Toinen suurempi huhu on viemässä Maloudaa ranskalaisen Paris Saint Germainen riveihin vähälle peliajalle jäänyt malouda olisi varmasti tyytyväinen siirtoon ja PSG:n panostukset joukkueeseen senkun jatkuvat. Seura nimittäin hankki viime kesänä toiselle laidalle Palermon todella lahjakkaan juniorin Javier Pastoren. Tulevaisuus näyttää pystyykö PSG vielä valtaamaan ranskan liigan uusien hankintojen avulla.

Odotan myös innolla Mikael Forssellin liikkeitä tammikuussa. Kaveri pääsi heti siirron jälkeen näyttämään taitojaan mutta tahmean alun jälkeen ei ole päässyt edes penkille joten voi olla, että miklulla on aikeita etsiä taas uutta seuraa varsinkin kun joukkueen ykköspyssyt Snodgrass ja McCormack ovat olleet aika liekeissä viime aikoina.


Tammikuun odotetuin siirto antaa kuitenkin odottaa itseään sopimukseton David Beckham haluaa takaisin eurooppaan ja kiinnostus on valtava. Beckhamia havittelevat ainakin Tottenham, QPR ja Milan mutta mitä David tekee ja onko hän edes se perheen päättävä elin tässä asiassa jos minulta kysytään niin veikkaanpa, että Beckhamit potkivat palloa Lontoossa kunnes on aika jättää viheriöt, seuraan en ota kantaa mutta toivon ettei se olisi Arsenal.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti