sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Penkkiurheilijan toivelahjat

1.  Tärkeintä super sunnuntain seuraamisessa on hyvä olo ja oma olohan kohenee parhaiten pukeutumalla tilanteen mukaan niinpä olen valinnut listan kärkeen ns. jump suitin eli college asu jossa huppari ja housut ovat yhdistetty haalariksi. Omat suosikkini ovat piece of norwayn valmistamia mutta myös muita valmistajia löytyy.

2.  Porukalla pelejä seuratessa täytyy tietysti panostaa istumapaikkoihin mutta koska itse seuraan pelit lähes poikkeuksetta yksin niin täytyy minulla olla oma Fat boy Säkkituoli. Mukavasti makoiluun tai istumiseen muotoutuva säkki on erinomainen valinta istumapaikaksi sunnuntain valioliiga peliä varten.

3. Koska itse lyön paljon live betsejä pelien aikana onkin seuraava valinta heti mukavuus tekijöiden jälkeen erittäin helppo. Applen iPad soveltuu erinomaisesti betsien laittoon sohvalta käsin.


4. Olen sen verran mukavuushaluinen ihminen etten tyydy pelkästään internetin tarjoamiin live streameihin joissa on englannikielinen selostus ja pop-up mainos ponnahtaa ruutuun kun RVP on ampumassa vuosisadan hienointa osumaa chelsean verkkoon. Niinpä minun on aivan pakko katsoa pelit Canalilta  joissa hyvän suomenkielisen selostuksen lisäksi on legendaarinen studio kaksikko nelosen mestareiden liiga ajoilta Matti Eve ja Pasi Rautiainen.



koska JVG:n biisit alkaa olemaan jo aika kuluneita ja herroilta ei lähiaikoina ole tippumassa uutta matskua on kentällä tilaa uudelle "hokiräppärille". Jyväskyläläinen FP on vasta aloittamassa taivaltaan kohti suomiräpin taivasta ja jäämmekin innolla odottamaan saako artisti jotain Jaren ja VilleGallen tapaista hypeä aikaiseksi. Tässä pieni maistiainen artistilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti