torstai 15. joulukuuta 2011

Lisää siirtouutisia.

Tammikuu on jälleen muutaman päivän lähempänä ja markkinat sen kuin kuumenevat. Tevez tahtoo pois Manchesterista muttei Milaniin joka näyttäisi tällä hetkellä olevan kuumin ehdokas uudeksi seuraksi koska Boca ei ole valmis maksaamaan pyydettyä 40miljoonan siirto summaa. Yksi omista suosikeistan kroati kärki Ivica Olic näyttäisi olevan liikkeellä koska on jäänyt viime aikoina liiaksi bayernin penkin lämmittäjäksi. Olicista ovat kiinnostuneet ainakin Lazio, Juventus, Villareal ja Wolfsburg. Melkein toivoisin tähän listaan vielä Arsenalia koska sen viimeistely lepää liikaa RVP:n harteilla ja mielestäni sen pelityyliin sopisi hyvin Olicin kaltainen agressiivisesti eteenpäin pyrkivä hyökkääjä.

Newcastle on valmis maksamaan Ac milanille Taye Taiwosta pyydetyn 6 miljoonan punnan siirto summan. Vasempana laitapuolustajana pelaava Taiwo sopisi hyvin Liverpooliin lähteneen Enriguen seuraajaksi ja olisi mielestäni todella kova vahvistus jo valmiiksi vahvalle Newcastlen puolustukselle. Iso peukku tälle, toivottavasti tämä siirto toteutuu. Lisäksi on myös toinen minua ilahduttava huhu valioliigasta nimittäin Liverpool on tarjonnut 18miljoonaa euroa Schalken Klaas Jan Huntelaarista ja mikäli Schalken havittelema Podolski ei ole halukas jättämään Kölnin ykköshyökkääjän paikkaa saattaa Teemu Pukille aueta todellinen näytön paikka ensi vuodelle. Jos tämä Huntelaarin siirto toteutuu niin Liverpool on luultavasti valmis luopumaan flopiksi osoittautuneesta Andy Carrolista ja vaikka tästä ei vielä mitään huhuja liikukkaan niin veikkaan jo valmiiksi, että ainakin kuumeisesti uutta hyökkäysvoimaa etsivät Wigan ja QPR olisivat jonossa.

Manchester Unitedin huhutaan tarjoavan Evertonille 20miljoonaa puntaa Jack Rodwellista ja jos tämä siirto toteutuu on Everton kovan paikan edessä nimittäin keskikentälle pitäisi saada todella paljon laatua ja halvalla onhan joukkueen viimeaikoina jättäneet myös Arteta ja Fellaini. Vaikka Rodwell ei lähtisikään pois olisi Evertonilla silti syytä hankkia muutama runkopelaaja tai kevät kaudella tulee lunta tupeen ja rankasti.

Mielenkiinnolla odotan Cityn esiintymistä siirtomarkkinoilla kun Tevez kaiken järjen mukaan lähtee irtoaa sieltä sen verran tuohta, että Mancini on varmasti hankkimassa uusia pelaajia. Nyt jo tiedetään, että city on kiinnostunut  Sime Vrsaljkosta ja Mateo Kovacicista joista ensimmäinen varmasti saisi satunnaisesti vastuuta loppukauden aikana nuoresta (19v) iästään huolimatta. Arsenal on myös ollut kiinnostunut kyseisestä kaksikosta mutta hinta oli heille liian suuri mikä ei varmasti ole Mancinille este.

Laittakaapa kaikki 7.1.2012 kalenteriin ylös nimittäin silloin Shefki Kuqin Oldham vierailee Anfield Roadilla kun fa cupin kolmannella kierroksella vastaan asettuu Liverpool. Toivon todella paljon, että Kuqi onnistuu anfieldilla ja nähtäisiin jälleen hänen bravuurinsa "FLYING FINN" tuuletus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti