torstai 29. joulukuuta 2011

Southampton, Accrington Stanley ja muita uudenvuoden helmiä!

Vuosi vaihtuu värikkäissä tunnelmissa kun valioliiga faneja hemmotellaan oikein kunnolla kun muutaman päivän levolla pelataan peräti kaksi kierrosta ja vetolistat ovat pullollaan maukkaita kohteita joista jaan teille omat suosikkini.

Southampton - Bristol City      Southampton -1 bet365 2,025
Hirmu vireessä oleva isäntä saa vastaansa heikosti vieraissa esiintyneen Bristol Cityn. Southampton on tällä hetkellä sarjan kärjessä ja on varmimpia nousijoita ensikaudeksi kun taas häntäpäästä löytyvä vierailija ei ole ollut koko kautena parhaimmillaan ja uskonkin sen lähtevän kotimatkalle häntä koipien välissä ja uskallan tässä vihjata isäntien tasoituksellista voittoa.

Hereford - Accrington stanley    2    bet365 2.3    Drawnobet 2 bet365 1.675
Tässä pelissä kiivetään hieman perse edellä puuhun koska kyseessä on neljänneksi korkeimman divarin ottelu josta allekirjoittaneella on hyvinkin vajaavaiset tiedot mutta luotetaan tässä kuntopuntariin ja Vitibetin prosentteihin kun kerroin on noin maukas. Hereford löytyy taulukosta sijalta 21 ja kuntopuntarissa sijalta 20. Sillä on kuudesta viimeisestä ottelustaan saldona 2 pistettä 0-2-4 kun isännät löytyvät sijalta 12 ja puntarin kärjestä 5-1-0 kuuden ottelun tappiottomalla putkella lienee suosikin valinta aika selvä. Koska suosikki on tässä vieraana ja sen vieras saldo ei ole täysin tahraton niin laitan tästä moneyline vedon kuponkien runkokohteeksi jolloin pelin päättyessä tasan on kerroin kohteessa 1.0.

Lisäksi listoilta löytyy huomattavan paljon muita suosikkeja ja yllätysvedoiksi kelpaavia kohteita joita sopivasti kierrättämällä ei astu ansaan vaikka jokin suosikeista pettäisikin. Kuponkeja ruksiessa kannattaa tarkastaa ainakin Stoke - wigan, Swansea - Tottenham, Bolton - Wolverhampton jossa mielestäni hiukan virheellisesti isännät on laitettu suosikiksi.
City ja Manu kaikissa peleissään tosin kertoimet ovat umpisurkeita ja kuten uutisia seuraavat varmasti muistavat niin Balotelli tykkää raketeista eli kannattaa tarkkailla myös Will not score vetoja jos hyviä kertoimia löytyy.
Wigan - Sunderland ja yksi omista suosikeistani Blackburn - Stoke jossa kannattaa tarkkailla isäntien kokoonpanoa ja peliesitystä Manua vastaan lauantain ottelussa. On nimittäin erittäin mahdollista, että Blackburn ns. luovuttaa vaikean vieraspelinsä vuoden vaihteessa koska on paljon todennäköisempää kerätä pisteitä Stokelta kuin Manulta tämä saattaa avata myös erinomaisia mahdollisuuksia Over vetoihin manu - Blackburn pelissä jos tärkeimpiä puolustajia lepuutetaan siinä niin peli voi päättyä kunnon maalijuhliin isäntien hyväksi.

Erinomaisen boostin pelikassaan tarjoaa BetFred joka tarjoaa lukijoilleni 50£  ilmaisvedon. Tarkemmat infot alla olevasta linkistä

£50 Free Bet Info Page

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti