tiistai 27. joulukuuta 2011

Kinkun sulattelu höntsät

Joulu on vain muisto vyötäröllä ja vuoden viimeiset mahdollisuudet tehdä tiliä vetojen merkeissä. Boxin day kierroksen ylijäämä pelit on jo kovassa vauhdissa kun Arsenal yrittää epätoivoisesti painaa johtomaalia Wolvesin verkkoon mutta ei hyvältä näytä. Toivotaan, että huhut kääntyvät todeksi ja Thierry Henry saadaan tykkimiesten kärkeen RVP:n rinnalle.


Tottenham vaikuttaa pelikelpoiselta mutta aivan liian epävarma vaikeassa vieraspelissä vaikka uskon isäntien panostavan enemmän ruuhkan muihin peleihin helpompien pisteiden toivossa  mutta sen sijaan Swansea-QPR kohteessa on mielestäni potenttiaalia. Vieraiden avaus kannattaa tarkastaa ennen vetoja koska jos Ferdinand ja Wright-Phillips ovat poissa nousee isännät selkeäksi suosikiksi mutta koska vihjeet on syytä jakaa ajoissa ennen kokoonpanoja niin suosittelen tähän peliin under vetoja. Odotan illan pelistä tasaista vääntöä jossa kumpikin haluaa pitää oman päänsä puhtaana Swansea on ennakkoon mielestäni vahvempi mutta koska kyseessä on molemmille poikkeuksellisen tärkeä peli niin en usko tästä tulevan mitään maalijuhlaa. 0-0, 1-0



under 2.5    williamhill  1.65    Bet365   1.66
under 1.5    williamhill  3.1      

1 kommentti:

  1. odotuksistani poiketen swansea täräytti johtoon jo 14 minuutin kohdalla mikä takasi korkean verenpaineen loppu pelin ajaksi mutta onneksi peli päättyi 1-1 ja pienempi kertoiminen vihje osui.

    VastaaPoista