keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Mitäs tänään lyötäisiin.

Eilinen päivä meni varsin hyvin vaikka kaksi kolmesta suosituksestani menikin väärin. Kuitenkin päivän varmin kohde Espanyol hoiti homman tyylillä ja sitä kautta kierrätettyjä lappuja oli riittävästi kattamaan ranskan pelien tappiot ja varsinkin tuo Boltonin voitto lämmitti mieltä todella paljon.

Zaragoza - Alcorcon 1    veikkaus 1.8   
Lisää näitä espanjan cupin otteluita ja tässä kohteessa voidaan käyttää lähes samoja perusteluita kuin eilisessä Espanyol ottelussa. Tasoero on valtava ja vaikkia isännät ovat olleet surkeita liigassa niin uskon tälläisten pelien toimivan erinomaisena motivaation nostattamiseen. Tästä voitto ja muutama tärkeä onnistuminen tuo huomattavasti lisää luottamusta omaan tekemiseen kun sarja palaa tauolta 8.1


Valenciennes - Lyon 2   veikkaus 2.1
Vaikkakin ranskan liigoissa tasapelin riski suosikin pelatessa vieraissa on todella suuri. Uskon tässä Lyonin vierasvoittoon paremman materiaalin turvin. Sen vire on viimeaikoina ollut erinomainen 4 voittoa putkeen ja siihen päälle vielä Zagrebia vastaan 7-1 voitto jota jo kerettiin sopupeliksikin epäillä.

En joulun aikana kerkeä jakaa vinkkejä mutta voisin muutaman ajatuksen myös sinne jakaa. Kärkipään joukkueet pääsevät ruuhkasta varsin helpolla kun ainoa suurten kohtaaminen on Cityn ja Liverpoolin välinen peli heti vuoden alussa.  Jotenkin tuntuu taas järjestetyltä jutulta kun katselee Manun ruuhka ajan otteluita Fulham V,  Wigan K, Blackburn K ja Newcastle V. uskon manun panostavan näissä enemmän illan fulham otteluun ja vuoden alun newcastle otteluun koska nuo välipäivien vastustajat pitäisi hoitua suuremmallakin rotaatiolla.

Liverpoolin ruuhkasta kannattaa odotella kaksi ensimmäistä peliä jotka kertovat paljon sen maalinteosta kun vastassa ovat Wigan ja Blackburn jos niissä maalinteko ontuu niin ei se onnistu sitten Newcastlea tai cityäkään vastaan kunnes sitten tammikuussa mahdollisesti Huntelaar, Torres tai joku muu tulee helpottamaan hyökkääjä pulaa.

Tottenhamin joulun ohjelma on kaikkein hankalin sillä on alustavasti Bale, Lennon ja Defoe sivussa ja vastaan asettuu illan Chelsea pelin jälkeen Norwich V, Swansea V jotka molemmat ovat pirteitä kotonaan ja vaikeasti voitettavissa varsinkin jos keskikentällä on paljon loukkaantumisia. Onnea menestystä loppuvuoden vetoihin ja hyvää joulua ja uutta vuotta. Palaan sorvin ääreen viimeistään vuoden vaihteessa mutta jos jotain todella hälyyttävää löytyy niin mahdollisesti jo aikaisemmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti