tiistai 20. joulukuuta 2011

Vihje 20.12

Joulu sen kuin lähestyy ja kohta vedonlyönti pörssit hiljenee joulun viettoon niin on aika kokeilla viimeisiä vetoja ennen joulua.


Angers - Metz    2     Veikkaus     3.8      bet365  4.33    metz+0.5  1.75
Kohteessa on hieman yllättäen asetettu isännät ennakkosuosikiksi vaikka mielestäni niin ei pitäis olla.
Metz on materiaaliltaan Ligue 2:n parhaimmistoa ja onkin tällä hetkellä kuntopuntarin kärjessä voitettuaan viisi peliä kuudesta edellisestä.  Tämän lisäksi Metz on sarjan toiseksi vahvin vierasjoukkue. Koska Metz pelaa varsin vähämaalisia otteluita on tässä maaliodotus arvo hyvin alhainen ja siksi olen laittanut tähän vihjeeksi tuon tasoituksellisen kohteen jossa se voittaa myös tasapelin tullessa mutta niille johta tahtovat hakea isompia potteja suosittelen lämpimästi myös sen suoraa voittoa.

Monaco - Clermont foot    2      veikkaus   2.8     bet365 2.87
Ligue 2:n tämän kauden suurin yllätys lienee monacon heikot esitykset. 17 pelattua ottelua joista vain 1 voitto mutta peräti 9 tasapeliä. Omissa on soinut peräti 28 kertaa joka lienee suurin syy heikkoon kauteen eikä siihen näy helpotusta ainakaan ennen tammikuuta joten luotan tässä sarjakärki clermonttiin kun siihen noin maukas kerroin annetaan Tässäkin pelissä tasapelin vaara on suuri mutta uskon clermontin vahvan puolustuksen pysäyttävän monacon vähäiset yritykset.

Espanyol - Celta   1   veikkaus 1.7     bet365 1.75
Kyseinen ottelu on siis espanjan cupin toinen osaottelu. Ensimmäinen osaottelu päättyä 0-0 tasapeliin joka ei ollut kummoinenkaan yllätys onhan näiden cuppien merkitys divari seuroille todella suuri ja Espanyolin arvoasteikolla tämä cup tulee varmasti kaukana liigan perässä. Mutta nyt asetelma on nyt hieman toinen. Liigat ovat joulutauolla ja isännillä on paremmit mahdollisuudet keskittyä cup otteluihin. Materiaalietu on huima isäntien hyväksi ja koska sarja on tauolla uskon sen peluuttavan lähes parasta kokoonpanoaan ottaen tästä ottelusta rutiini voiton. Kotiyleisön edessä voitto ja alkava joululoma on varmasti sopiva kannustin tekemään tämän viimeisen rutistuksen huolella.

En tätä varsinaisesti suosittele koska Bolton on ollut todella huono mutta ei se ole niin huono joukkue kuin tilastot tällä hetkellä näyttää ja uskon sen yllätys mahdollisuuteen ja ainakin itse haen monivetoon suurempia kertoimia pelaamalla sen voittoa ja jos tuosta jääkiekosta ymmärtäisin riittävästi suosittelesin tänään pelattavaksi Pietari SKA:ta mutta koska kyseessä on minulle oudompi sarja KHL ja mafia joka liikaa vaikuttaa peleihin täytyy siihen suhtautua varovaisesti.

1 kommentti:

  1. No niin ei se nyt ihan huono ilta ollut kun ska, bolton ja espanyol hakivat voiton. Olisi pitänyt vaan rohkeammin suositella pelaamaan noita kahta vähemmälle huomiolle jätettyä tipsiä

    VastaaPoista