perjantai 30. joulukuuta 2011

OLBG:n vihje kilpailu

OLBG tarjoaa vuosittain lukijoilleen ilmaisen vihjekilpailun jossa on tarjolla paljon raha palkintoja kuukausittain eri kategorioissa.Jos joku innostuu tästä rekisteröitymään kilpailuun niin kommenttia alle nimittäin sivulla on myös joukkue kilpailu.

Kilpailun idea: jokaiselle annetaan 1000 krediittiä joilla pitää luoda massipäällikön kassa rajoitetusta peli valikosta esim: itse puskin tänään 100 southamptonille kokeiluna ja 400 Accringtonille sitten kun tajusin, että kuukausi vaihtuu justiinsa ja saankin jo uuden 1000 merkkiä tuhlattavaksi. Palkinnot menevät tietenkin eniten voittaneille eli minun southamptonilla todennäköisesti voitettavat 44 merkkiä ei riitä mihinkään mutta pääsinpä sisään pelin juoneen.

Palkinto kategorioita on useita mm. lajit, vetomuoto, joukkuekisa jne... Osallistuminen ei maksa mitään eli kaikki mukaan kokeilemaan. kyseinen sivusto on myös vihjeitä etsiville erinomainen kirjanmerkki nimittäin se näyttää pelatuimmat merkit prosenttien mukaan josta saa jonkinlaista viitettä hyvistä kohteista

1 kommentti:

  1. Hei,

    kiinnostaisiko yhteistyö? Laita viestiä pokeripoika2012@gmail.com

    Mikko

    VastaaPoista