keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Moniveikkaus 25.1

Aikaisemmin viikolla mainostin veikkauksen uutta peliä MONIVEIKKAUSTA johon aion tulevaisuudessa keskittyä monivetoa enemmän. Tänään pelattavana on avausmaalintekijöistä koostuva rivi joka nostattaa fiilistä illan pelejä seuratessa.

Ensimmäsenä listalla on Copa Del Reyn neljännesvälierän ottelu Barcelona - Real Madrid

Barca voitti ensimmäisen kohtaamisen 2-1 ja onkin vahva ehdokas välieriin. Jos kohteessa pelattaisiin ottelun avausmaalin tekijää laittaisin lapun täyteen Realin pelaajia koska uskon heidän aloittavan vauhdilla. Mutta koska pelissä pitää tietää molempien avausmaalin tekijät niin täytyy lapulta löytyä ainakin Messi. Tällä hetkellä 30% pelattu kääpiö elohiiri on yksi suosikki pelaajistani ja laitan hänet joka lapulle suuresta peliprosentista huolimatta..
 Barcelonan pelaajista mielestäni Fabregas 11% on kokeilun arvoinen pelaaja samoin muu pelaaja josta todennäköisesti löytyy Pedro. Realin maalintekijäksi merkataan varmaksi Ronaldo 23%

Toisena listasta löytyy Liverpool - Manchester City.

Liverpool voitti ensimmäisen ottelun 1-0 mutta en usko sen jatkopaikkaan tippaakaan. Joukkue ei voi lähteä vain puolustamaan tulivoimaisen Cityn edessä ja uskon vieraiden puskevan päälle eläimen lailla joka avaa paikkoja vastahyökkäyksiin. Liverpoolilla on suuri todennäköisyys jäädä jopa maaleitta mutta koska se on pelattu 28% jätän sen lapulta ja toivon ottelusta suurta ilotulitusta. Cityltä on poissa muutama avainpelaaja mutta se tuskin näkyy joukkueen otteista suuren ja laadukkaan reservin takia.
Liverpoolilta poimin lapulle Kuyt, Gerrard, Adam ja Henderson
Cityltä lapulle päätyy Aguero , Dzeko ja Silva

Viimeinen ottelu on Napoli - Inter

Tässä kohteessa pelataan muista poiketen ottelun avausmaalin tekijää joten se nostaa suosikkijoukkueen prosentteja ja tarjoaa mielestäni erinomaisen ohivedon mahdollisuuden suuren voiton toivossa.
kohteeseen pelataan Milito, Pazzini, muu Inter ja Lavezzi.



peli 1 Messi 30%   Fabregas 11% ja muu barca  14%
peli 2 Ronaldo 23%
peli 3 Kuyt 14% Gerrard 15% Adam 3% ja Henderson 0.9%
peli 4 Aguero 21% Dzeko 15% ja Silva 12%
peli 5 Lavezzi 8% Milito 12% Pazzini 5% ja muu Inter 9%

lapulle tulee hintaa 14.4€
pelin vaihto on vielä kovin vähäinen 16K€ mutta uskon sen nousevan iltaa kohti jopa kolminkertaiseksi

jos et jaksa seurata veikkaus tvstä liverpool - manchester city ottelua niin voit seurata barca - real peliä alla olevan linkin sivulta. Streamit aukeavat vasta puoli tuntia ennen peliä.

http://livetv.ru/en/eventinfo/103095_barcelona_real_madrid/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti